Silja
Singer - Songwriter

Zang / Songwriting les

Is zingen je lust en je leven en wil je hier graag verder in begeleidt worden? Of vind je het eigenlijk doodeng maar toch té leuk om niet mee door te gaan? Kom dan gezellig bij mij op zangles! Alle leeftijden en niveau's zijn welkom! Ik geef les in alle lichte muziekgenre's (alles behalve klassiek). Van pop tot jazz en van rock tot country, alles kan! 

Ik heb mijn eigen zangpraktijk aan huis in Zwolle, 5 minuutjes lopen vanaf het station en dus prima bereikbaar met het openbaar vervoer. In mijn praktijk staan alle benodigdheden die een goede zangles nodig heeft. Zo staat er een piano waarop ik mijn leerlingen begeleidt. Tijdens mijn conservatorium studie heb ik piano als tweede vak afgesloten, hierdoor ben ik zeer bekwaam in het begeleiden van mijn leerlingen, maar als je liever met een karaoke versie van YouTube meezingt dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Naast een piano ben ik in het bezit van een volledige zanginstallatie, dus mocht je het leuk vinden om versterkt te zingen dan is dat geen enkel probleem. Sterker nog, het is zelfs een hele goede oefening. 

Ik heb de kennis van zowel EVT als CVT, dit zijn 2 veel gebruikte zangtechnieken. Daarnaast heb ik op het conservatorium de minor 'logopedie'  gevolgd, dit om nog meer te weten te komen over hoe de stem nou precies in elkaar zit. Ik heb de volledige anatomische kennis van de stem tot mijn beschikking en ik geef hier graag uitleg over. Ik heb lesgeef ervaring opgedaan op verscheidene muziekscholen, met volwassenen en kinderen, 1 op 1 en in duo les. Ook heb ik een jaar lang met veel plezier AMV (Algemene Muzikale Vorming) lessen gegeven op een aantal basisscholen in Zwolle (groep 4 t/m 8). 

Naast het geven van zangles geef ik ook songwriting les! Soms zijn er delen van liedjes klaar, maar wil het afmaken maar niet lukken. Of is het maken van teksten geen probleem, maar akkoorden eronder bedenken juist erg lastig (of andersom). Ik kan je hierbij helpen. Met een paar handige trucjes, ezelsbruggetjes en tips heb je binnen no-time een nummer geschreven. Benieuwd naar de liedjes die ik zelf schrijf? Klik dan op het kopje 'video's'!

Lesgeven is mijn passie! Mensen verder helpen en vertrouwen geven in zingen is voor mij één van de mooiste dingen die er is. 

Wil je meer informatie, of misschien wel een proefles? Stuur dan een mailtje naar 'siljavandenbrink@gmail.com', of bel naar '06-47202845'.

Tot zings!